Quantcast
Channel: پایگاه خبری اهراب نیوز - پربيننده ترين عناوين :: نسخه کامل
Viewing all 4282 articles
Browse latest View live

تصویری/ مادرهای وادی رحمت در روز مادر


تصویری/ پورمحمدی در جمع بازرگانان تبریزی

بررسی صلاحیت نامزدهای شورای شهر تبریزآغاز شد / مهلت: یک هفته

$
0
0
بررسی صلاحیت ثبت نام کنندگان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان تبریز آغاز شد.به گزارش اهراب نیوز، صبح دیروز چهارشنبه جلسه توجیهی هیأت اجرایی ستاد انتخابات شهرستان تبریز به ریاست فرماندار و با حضور اعضای هیأت اجرایی تشکیل و بررسی صلاحیت ثبت نام کنندگان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا آغاز شد. طی این جلسه ابتدا مواد قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مربوط به هیأت اجرایی و وظایف آنها در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا مورد مطالعه اعضای جلسه قرار گرفت. فرماندار تبریز اظهار داشت: هیأت اجرایی شهرستان تبریز موظف است از امروز ۱۱/۲/۹۲ لغایت ۱۸/۲/۹۲ به مدت یک هفته صلاحیت ثبت نام کنندگان در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا را که در شهرهای تبریز، باسمنج، سردرود و بخش مرکزی و خسروشاه ۵۴۳ نفر بوده بررسی و نتیجه را اعلام نماید.

دفتر شهردار تبریز به ساختمان جدید منتقل می شود

$
0
0
با انتقال واحدها و بخش‌هاي اداري و ستادي حوزه شهردار و استقرار اين واحدها ، بخش فوقاني ساختمان اداري جديد شهرداري تبريز به زودي مورد بهره‌برداري رسمي قرار مي‌گيرد. به گزارش اهراب نیوز، علیرضا نوين كه به همراه معاونين و مديران ستادي شهرداري تبريز از مراحل نهايي احداث اين ساختمان بازديد مي‌كرد با اعلام اين مطلب افزود: مقدمات طراحي و احداث ساختمان مركزي جديد شهرداري تبريز بعد از ۷۵ سال كاربري اداري عمارت تاريخي شهرداري و تبديل آن به موزه شهر در سال ۸۷ ، آغاز شد و اين مجموعه در حال طي مراحل نازك‌كاري است و به زودي مورد بهره‌برداري قرار خواهد گرفت. شهردار تبريز خاطرنشان كرد: در حال حاضر طبقه فوقاني اين ساختمان به مرحله اتمام و بهره‌برداري رسيده و مابقي طبقات نيز به زودي مورد بهره‌برداري قرار خواهند گرفت. نوين با اشاره به اين كه به زودي كار استقرار حوزه شهردار در طبقه فوقاني اين ساختمان آغاز خواهد شد گفت: مابقي معاونت‌ها و مديريت‌هاي ستادي شهرداري تبريز نيز به تدريج در اين مجموعه مستقر خواهند شد. شهردار تبريز افزود: ساختمان جديد شهرداري كه در جوار مجموعه معاونت‌هاي تابعه در حال احداث بود با استفاده از آخرين فن‌آوري‌هاي ساخت و ساز و روش‌هاي مقاوم‌سازي و سبك‌سازي ، با معماري ايراني اسلامي طراحي و در حال احداث است و به لحاظ سازه‌اي نيز يكي از منحصر به فردترين مجموعه‌هاي اداري به شمار مي‌رود. نوين با اشاره به ويژگي‌هاي فني ، مهندسي و معماري ساختمان جديد شهرداري تبريز تصريح كرد: اين ساختمان در فضايي به وسعت دو هزار مترمربع ، در هفت طبقه و مجموع زيربنايي به وسعت ۱۰ هزار و ۸۸۰ مترمربع در حال احداث است و با هدف استقرار و تجميع معاونت‌هاي تابعه شهرداري ، حوزه ستادي و حوزه شهردار طراحي شده است. وي گفت: استفاده از مصالح نوين ساخت و ساز ، رعايت مقررات ، ضوابط و آئين‌نامه‌هاي ملي ساختمان ، اجراي مبحث ۱۹ و ۱۲ ، پيش‌بيني سيستم اعلان حريق هوشمند ، استفاده از شبكه داخلي نوين ارتباطي به جاي سيستم قديمي سانترال و طراحي سيستم هوشمند گرمايشي و سرمايشي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي ساختمان جديد مركزي شهرداري تبريز به شمار مي‌رود. شهردار تبريز ابراز اميدواري كرد با اتمام مراحل ساخت اين مجموعه و تجميع حوزه‌هاي ستادي و معاونين شهرداري تبريز در اين ساختمان ، روند خدمات‌رساني به شهروندان تسريع و امورات مردم تسهيل شود.

تراختوری کیم یوردی ؟!

$
0
0
تراکتور خسته است. ریپ میزند. به روغن سوزی افتاده. سنگین شده و بیرمق. بیرمق تر از یک ماشین چمن زنی. کجاست آن تراکتوری که همه میگفتند: داغلاری سؤکر ... تراختور ! تراکتور دیگر زمین فوتبال را شخم نمیزند. نفس نفس میزند. نای دویدن ندارد. سرفه میکند. به قول قدیمی ها: توتونی ده ییشیک دوشوب ! بازیکنانی که در تبریز الجزیره را قورت دادند کجا هستند؟ چرا در بازیهای رفت و برگشت بعدی، همین بازیکنان تا دم دروازه ی حریف رفتند و آنجا با توپ فوتبال لی لی بازی کردند و به حریف باختند؟ - تراختور یورولوب ! گواردیولای این تیم افتخار آفرین ایران کیست؟ چه کسی جسارت فوتبالی را به این تیم آموخت و چه کسی این جسارت را از آن گرفت؟ هیچ دقت کرده اید تراکتور و بارسا چقدر شبیه هم هستند؟ کارشناسان جمع شوند و بحث کنند و بگویند این دو تیم چرا روزگارشان برگشت و از اوج به قعر افتادند؟ مگر در «حمله و حمله و حمله» سبک بازی این دو تیم جز چیزی میتوانست آن دو را «پاس و پاس و پاس» و از بقیه جدا کند؟ هر تماشاگر فوتبالی که هیچ سواد فوتبالی نداشته باشد، میداند که هم هی تیم های ایرانی در دفاع بازنده اند. مگر هر تماشاگر معمولی فوتبال، این قدر نمیداند که دفاع ما در مقابل تیمهای عربی نتیجه اش فقط و فقط شکست است ؟ مگر همه نمیدانند که تنها پاسخ تمارض همسایگان جنوبی ما فقط گل هایی است که تیرک دروازه را به لرزه درآورد؟ - سنی بو گونه کیم سالدی تراختور ؟ تماشاگران تراکتور که نباشند، تراکتور دل و جرأت را فراموش میکند و مقابل درواز ه ی حریف مینشیند به چای و قلیان با دروازه بان. این همه اتفاق چرا افتاد ؟ جوابش را باید آقایان مدیران این باشگاه بدهند. میگویند باجناق آدم، فامیل نمیشود و ژیان، ماشین ! مدیریتی که تراکتور را ژیان کرده است باید بداند که پسر خاله برای آدم شاید کارمند خوبی بشود ولی کارشناس و مدیر فوتبالی نمیشود. اما نباید ناامید شد. تراکتور هنوز هم تراکتور است. کمی سرما خورده و سرش گیج میرود. به سلامتی تیم شهر عزیزم تبریز که هر تیم محل های به تراکتور این شهر بالیده است: - دود ... دورو... دورود .... تراختور !

شیر باشیم یا قورد؟

$
0
0
آیا گرگ ، جانوری اساطیری در فرهنگ آذربایجان بوده است؟؟ نگاهی گذرا به فرهنگ ملل ، نشان می دهد که هر ملت ، جانوری را بر اساس روحیات و نیاز های خود ،عزیز شمرده و تا بدانجا پیش می رود که در نهایت نقش اسطوره ای در فرهنگ خود برای او قائل می شود.بر این اساس مثلا هندیان که به علت تراکم جمعیت زیاد و فقر ، همیشه در گرسنگی زیسته اند، گاو را به عنوان حیوانی مولد مواد غذایی ، عزیز داشته و اساطیری اش کرده اند.همچنین فرانسویان، که مردمانی برتری جوی و پرخاشگر بوده اند، این صفات خود را در خروس جسته و تا بدانجا خروس را بزرگ کرده اند که تصویر خروس ، نقش پرچم شان شده است. در میان اعراب و ایرانیان نیز ، حیواناتی مانند اسب، شتر، شیر و ....بعد افسانه یافته اند که بی ارتباط با نیاز ها و خلقیات آنان نبوده است. در بررسی دیگری ، آنچه خود نمایی می کند، و یک رهیافت کلیدی برای پاسخ دادن به سوال طرح شده ی ماست،این نکته ی مهم است که حیوانات اسطوره ای در میان ملل خود، عزیزند.تا جایی که حتی مورد پرستش قرار می گیرند و نخبگان آن قوم به خصوص پهلوانان .... ،نام آن حیوان را به عنوان لقب دریافت می کنند.تشبیه قهرمانان ورزشی به خروس در فرانسه و همچنین شیر در میان اعراب و ایرانیان امری مسبوق به سابقه فراوان است. در آذربایجان و فرهنگ آذری نیز در تداوم فرهنگ ملی ایرانی ، "شیر" با مترادف هایش "شئر" و "اصلان" حیوان اسطوره ای بوده و هست.به طور مثال ، همیشه جوانمردان و یلان آذربایجان، پیشوند "شیر" را بر نام خود داشته اند.همین طور در امثال و حکم آذربایجانی ، شیر و اصلان است که حاکم است. حال به سوال مطرح شده در تیتر این نوشتار پاسخ بدهیم: بله.گرگ نمی تواند حیوان اسطوره ای ما آذربایجانی ها باشد.ما آذری ها همیشه نگاهی منفی به گرگ داشته ایم.در امثال و حکم ما، گرگ نماد دزدی، توحش و درندگی ست.در فرهنگ عوام، عموما گدایان، انسان های حریص و طماع به گرگ تشبیه می شوند.در ترکی در توصیف کسی که نگاه زشت و ناپاکی دارد گفته می شود: "قورد کیمین باخیر..." در عوض در توصیف کسی که نگاهی پر آرامش و همراه با شجاعت دارد گفته می شود: "شئر کیمین باخیر" در سراسر تبریز و آذربایجان اگر بگردیم ، یک آدم معتبر و مورد احترام پیدا نمی کنیم که پیشوند گرگ را بر نامش نهاده باشند.اساسا کسی اگر با پیشوند نام گرگ ، معروف شده باشد، احتمالا به دزدی و رذالت اشتغال داشته و مورد نفرت مردم بوده است. حال کمی تامل کنید و پاسخ دهید؟ گرگ باشیم یا شیر؟

گناهکارانی که کاندیدا شده اند

$
0
0
اول : جرج اورول نویسنده درد آشنای انگلیسی که رمانهای پر آوازه ای همچون قلعه حیوانات و 1984را در کارنامه ادبی خود دارد، بعد از آنکه مدتی را در اداره پلیس در مستعمره های بریتانیا خدمت کرد، با مشاهده فقر و نکبت حاکم بر زندگی مردم از خدمت نهادهای دولتی کناره کشید و برای جبران نقشی که بعنوان یک انگلیسی در سیه روزی مردم داشت به خدمت در نوانخانه های لندن و پاریس مشغول شد و در کسوت بیچارگان و بی خانمانان در آمد و باقی عمرش را به زندگی در میان درماندگان و نوشتن در باره زندگی آنان گذراند. دوم : در تلاطم ایام مشرف به انتخابات و به رسم معمول بازار نقد و ردها و تائید و توجیه ها در باب اوضاع اقتصاد و فرهنگ و اجتماع وعملکردها و دست آوردهای دولت حاضر داغ است. ربط وبی ربط و دانسته یا نادانسته در باب عیوب بی شمار متولیان امور سخن ها گفته میشود و فریادها برمی آید . ریز و درشت رفتار و گفتار دولتیان و رئیس پر انرژی و پر ادعایش در بوته نقد و وسواس قرار گرفته و همگان، از گروه ها و شخصیت ها و احزاب بر برچیده شدن بساط این انحراف بزرگ اتفاق کرده اند. و البته هیچ کس نه میتواند و نه میخواهد که چشم بر عیوب بی شمار این دولت مهرورز فرو بندد و بر کرده های گاها دور از منطق آن در حوزه های اقتصاد و سیاست و فرهنگ که روح هر صاحب دلی را به درد میاورد و هر امیدی را زخم میزند صحه گذارد اما نمی توان و نباید بر این حقیقت روشن تر از آفتاب نیز چشم پوشید که احمدی نژادی که امروز آماج تیرهای تند انتقاد است، یک اتفاق نیست یک فرایند است. فرایندی که از یک خدوم بی تکلف بی ادعای بی پیرایه، یک سیاسی کار چند لایه ی شناخت ناپذیر و مدعی جهانی ساخته و او را به آوردن ادعاهائی در قواره پیامبران راه برده است. این پدیده ی شگفتی ساز، محصول تغییر ساده یک طرز فکر نیست بلکه جمع جبری همه قصورها و تقصیرها و دیدن ها و دم فرو بستن های اجزای یک سیستم در قواره ی قوای فخیمه سه گانه و نهادها ولایه های گونه گون اجتماعی از حوزه های فکری تا رسانه ها و شخص ها و شخصیت های علمی سیاسی و اجتماعی است. و البته در این میان سهم آنانی از همه بیشتر است که به افراط راه تا آنجا در تائید و تعمیق این روند به خطا رفتند که به تیغ مصلحت و بصیرت راه برهر نقدی حتی منصفانه بستند و دهان هر پرسشگری کوفتند که امروز چنین شد که هست. کیست که بتواند چشم بر مسئولیت اخلاقی و تاریخی اینان فرو بندد و معذورشان کند؟ و امروز شگفت تر اینکه برخی از همینان بجای تحلیل رفتارها و درک عمق خسارت ها و تنبه به درگاه خدا و مردم، خود قامت راست کرده اند و طلبکارانه برای سعود به جایگاه ریاست قوه مجریه خیز برداشته اند. سوم : خوب بیاندیشیم ! جبران خطای دیروز در نگفتن گقتنی ها، امروز گفتن نگفتنی ها نیست، علاج کار جبران کاستی هاست . اگر نمی توانیم به رسم مردانگی چون آن انگلیسی دو رگه چشم بر چرب و شیرین دنیا ببندیم و به تقاص اشتباهات محرزمان به خدمت محرومین همت گماریم و باقی عمر را در اندیشه رنج این ملت بگذرانیم، میتوانیم به راه رفته بیاندیشیم و نقص ها را بجوئیم و جبران کنیم. آنان که عزم جزم کرده اند و برنامه چیده اند و احساس تکلیف کرده اند و قدم به میدان نهاده اند، اگر نگاهی به این فرایند نادرست نیاندازند و به قاعده و قانون نظارت و شفافیت و صداقت باور نیاورند، این همه هزینه و فرصت و زندگی و سرمایه ملت به مسلخ اشتباهاتی خواهد رفت که از احمدی نژاد ساده ی دیروز احمدی نژاد امروز ساخت .

دومین خودکشی در دانشگاه هنر تبریز؛ کسی به دنبال علت هست؟

$
0
0
پس از مطرح شدن دو خودکشی دانشجویان غیربومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اذهان عمومی منتظر پاسخ های مسئولین این دانشگاه در خصوص این خودکشی ها می باشند.به گزارش اهراب نیوز، نیلوفر هاشمی ۲۲ ساله، اهل قزوین و دانشجوی رشته‎ی فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز سه‎شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۹۲ نصف شب خود را از طبقه‎ی بالا خوابگاه خصوصی مورد توافق با دانشگاه به پایین پرت کرده و هنوز در حالت کما به سر می‎برد.پیشتر دانیال حسین‎نژاد متولد ۶۷ اهل تهران و دانشجوی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در یک هفته مانده به تحویل سال ۹۲ در محل دانشگاه هنر با پرتاب خود از طبقه‎ی سوم ساختمان به پایین خودکشی کرد. او یادداشتی در دست داشت که از آن بی‎خبریم. دلایل خودکشی غالبا در کشور ما در پرده‎ی ابهام باقی می‎ماند. هیچ ارگان و نهادی در پی انگیزه‎ی آن برنمی‎آید. درگیری ذهنی دانشجویان این دانشگاه در پی این دو حادثه ناآرام شده است و حتی خبر می رسد چند دانشجوی دیگر در گفت و گو با همکلاسی ها و دوستان به جد یا شوخی، از تصمیم به خودکشی می گویند.منتظر پاسخ های مسئولین فرهنگی دانشگاه در خصوص برنامه های اجتماعی و فرهنگی هستیم.

جعفری: نامه کناره‌گیری‌ام را به هیات مدیره دادم

$
0
0
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز اولویت اصلی این باشگاه را انتخاب یک مربی ایرانی و ترجیحا آذری زبان برای هدایت سرخپوشان در فصل آینده عنوان کرد.  تسنیم: پس از اخراج تونی اولیویرا، حالا مسئولان باشگاه تراکتورسازی تبریز به فکر انتخاب سرمربی برای فصل آینده هستند و طبق گفته محمدحسین جعفری، مدیرعامل این باشگاه اولویت اول آنها انتخاب مربی ایرانی است. جعفری در مورد آخرین روند انتخاب سرمربی تراکتورسازی تبریز گفت: ما ۲ بازی پایانی لیگ برتر را با حسن آذرنیا پشت سر خواهیم گذاشت و برای فصل آینده دنبال انتخاب یک سرمربی هستیم. ما ۴ گزینه را در فهرست خود قرار داده و در این مورد به جمع بندی نهایی رسیده‌ایم. هدف ما استفاده از سرمربی ایرانی است ولی اگر با این گزینه‌ها به توافق نرسیم شاید به سمت مربی خارجی هم برویم. با این حال در ابتدا فقط به گزینه ایرانی فکر می‌کنیم و به احتمال فراوان سرمربی فصل آینده تراکتور ایرانی خواهد بود. بسیاری از هواداران تراکتورسازی در سایت‌های هواداری علاقه خود را به نسبت به استفاده از مربی آذری زبان نشان داده‌اند. جعفری در پاسخ به این سوال که «استخدام یک مربی آذری زبان چقدر در اولویت برنامه‌های شما قرار دارد؟»، افزود: مطمئنا استفاده از مربی آذری زبان یکی از فاکتورهای اصلی ماست که قطعا امتیاز ویژه‌ای خواهد داشت. به هر حال سرمربی تراکتور باید ارتباط خوبی با هواداران و مجموعه باشگاه داشته باشد و آذری زبان بودن او یک امتیاز مثبت است. ما ۴ گزینه داریم که سعی می‌کنیم با گزینه‌ای به توافق برسیم که نقاط مشترک‌مان زیاد باشد. الان هم نامی از مربیان مورد نظرمان نمی‌آوریم و بعد از پایان لیگ مذاکرات خود را آغاز خواهیم کرد. مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز همچنین در پاسخ به این سوال که «آیا شما فصل بعد هم مدیرعامل تراکتورسازی خواهید بود؟»، تاکید کرد: من از یک دقیقه دیگر هم خبر ندارم و نمی‌دانم چه اتفاقاتی خواهد افتاد. بنده کاندیدای انتخابات شورای شهر تبریز شده‌ا‌م تا بتوانم از آنجا به تراکتورسازی کمک کنم. به هرحال برای این کار نیاز به وقت بیشتری دارم. به همین دلیل با ارائه نامه‌ای به هیات مدیره، درخواست کناره گیری از مدیرعاملی تراکتورسازی را مطرح کرده‌ام تا بیشتر به کارهای مربوط به کاندیدا شدنم در شورای شهر برسم. جعفری در پاسخ به این سوال که «اگر در انتخابات شورای شهر رای بیاورید، دیگر نمی‌توانید در باشگاه تراکتورسازی فعالیت کنید؟»، گفت:مشکلی از این بابت وجود ندارد. از آنجائیکه تراکتورسازی به صورت خصوصی اداره می‌شود، می‌توانم در این باشگاه فعالیت کنم. من همه چیز را به هیات مدیره باشگاه سپرده‌ام و تصمیم گیری برعهده آنهاست. واقعا نمی‌دانم چه خواهد شد و فقط باید صبر کنم. او در پایان مذاکره با سیدمهدی رحمتی دروازه بان فعلی استقلال را رد کرد و گفت: از من پرسیده بودند که رحمتی در صفحه اجتماعی خود خبر از حضورش در فوتبال تبریز داده بود و من هم گفتم که با آغوش باز از این بازیکن استقبال می‌کنیم. این موضوع فقط در همین حد بود و باشگاه تراکتورسازی هیچ مذاکره‌ای با مهدی رحمتی انجام نداده است.

باقري لنكراني به تبریز سفر مي كند

$
0
0
 دكتر باقري لنكراني، به تبریز سفر مي كند. به گزارش اهراب نیوز، دكتر کامران باقري لنكراني، نامزد جبهه پايداري انقلاب اسلاميدر انتخابات آتی ریاست جمهوری، یکشنبه به تبریز سفر خواهد كرد. در اين سفر كه به دعوت جبهه پایداری آذربایجان شرقی و برای شرکت در همایش استانی این تشکل سیاسی انجام می گیرد، لنكراني ديدارهایی با دانشگاهيان وطلاب خواهد داشت و پس از آن به ايراد سخنراني در همایش استانی جبهه پایداری در مهدیه تبریز خواهد پرداخت. همایش استانی روز یکشنبه بعد از نماز مغرب و عشا برگزار خواهد شد.

تبریز در شوک برکناری تونی اولیویرا

$
0
0
پرونده تونی اولیویرا سرمربی پرتغالی تراکتورسازی با اخراج در این تیم بسته شد. فارس: همکاری تونی اولیویرا با تیم تراکتورسازی حتی به یک سال هم نکشید و پس از باخت تیم تراکتورسازی در باشگاه‌های آسیا، تونی از سرمربیگری این تیم اخراج شد. برکناری تونی در حالی شکل گرفت که این مربی در یک ماه گذشته از دادن برنامه ‌برای فصل آینده امتناع کرده و شرط اول توافقات جدید را تسویه حساب و پرداخت کامل قراردادش ذکر کرده بود. روزی که تونی اولیویرا به تبریز آمد فکر نمی‌کرد که چنین محبوبیتی یابد و امروز هم هیچکس گمان نمی‌کرد که با وجود محبوبیتش از تیم تراکتورسازی اخراج شود. تونی به ۴۰ نرسید تونی اولیویرا در خرداد ماه سال ۹۱ به عنوان سرمربی تیم تراکتورسازی معرفی شد و ۱۱ ماه بعد از سمت خود برکنار شد. تیم تراکتورسازی تبریز با هدایت سرمربی پرتغالی خود در مجموع ۳۹ بازی رسمی برگزار کرد که ۳۲ بازی در لیگ برتر شش بازی در لیگ قهرمانان آسیا و یک بازی در جام حذفی است. ۱۷ برد، ۱۳ تساوی و ۹ باخت کارنامه تونی در تراکتورسازی محسوب می‌شود، البته عملکرد تونی تا قبل از بازی برگشت با تیم استقلال در تهران بسیار درخشان بود، اما بعد از این بازی تراکتورسازی در سراشیبی قرار گرفته و در ۹ بازی خود تنها به یک پیروزی دست یافته است. نتایج ضعیف تیم تراکتورسازی در چند بازی اخیر دلیل اصلی برکناری تونی ذکر شده و حسن آذرنیا جایگزین وی شد. مهم‌ترین دستاورد تونی مسلما بهترین پیروزی تاریخ تراکتورسازی با نتیجه پنج بر صفر مقابل گهر زاگرس است همچنین نخستین پیروزی تراکتورسازی در آسیا نیز با تونی به دست آمد. در دو هفته مانده به انتهای لیگ برتر تراکتورسازی شانس کمی برای کسب مقام قهرمانی یا نایب قهرمانی لیگ برتر دارد و از سوی دیگر در حفظ عنوان سومی و کسب سهمیه مجدد آسیا به شدت از سوی فولاد خوزستان تهدید می‌شود، تراکتورسازی برای سوم شدن خود به سه امتیاز از دو بازی باقیمانده نیاز دارد که شاید با روند چند هفته اخیر سخت به نظر برسد. برکناری تونی هم برای بازیکنان این تیم و هم طرفدارانش شوک بزرگی بود اما اینکه این شوک چقدر روی کار تراکتورسازان تاثیر گذاشته و این تیم موفق به کسب عنوان سوم و سهمیه آسیا خواهد شد، باید تا ۲۰ اردیبهشت منتظر ماند.

دینمحمدی به جای کمالوند، سرمربی موقت شهرداری تبریز

$
0
0
محرومیت فراز کمالوند و دستیارانش باعث شد تا مسئولین باشگاه شهرداری تبریز در پی آن باشند تا جانشین مناسبی را برای این سرمربی پیدا کنند. ایستگاه ورزش: فعلا و به صورت موقت امور این هدایت این تیم به غلامحسین دینمحمدی، تنها دستیار محروم نشده کمالوند سپرده شده تا جانشین وی برای هدایت تیم شهرداری انتخاب شود. بنا بر این گزارش، عبداله ویسی و مجید جلالی از جمله گزینه هائی هستند شهرداری چی ها برای جانشینی کمالوند در نظر گرفته اند. از تبریز خبر می رسد که مذاکرات اولیه با این دو مربی آغاز شده و این دو نفر بیش از سایرین شانس شانس نشستن بر روی نیمکت داغ این تیم را دارند.

رفیعی: احتمال سقوط شهرداری تبریز به لیگ دسته دو وجود دارد

$
0
0
 در وحله نخست ابعاد مختلف تبانی باید ثابت شده و بعد از آن با بررسی های دقیق رای را صادر کرد. کارشناس مسائل حقوقی ورزش کشورمان در خصوص جرائم پیش بینی شده در بحث تبانی در فوتبال گفت: در وحله نخست ابعاد مختلف تبانی باید ثابت شده و بعد از آن با بررسی های دقیق رای را صادر کرد. غلامرضا رفیعی با بیان این مطلب افزود: تبانی ابعاد مختلفی دارد باید بررسی دقیقی صورت گرفت و اینکه آیا وجوهی بین طرفین رد و بدل شده و تماس‌های رد و بدل شده در چه راستایی بوده؛ از جمله مواردی است که باید به دقت آن را مورد ارزیابی قرار داد و پس از آن درخصوص ابعاد تبانی صحبت کرد وی درخصوص اینکه مدیران شهرداری بندرعباس اعلام کرده‌اند از طرف مربیان شهرداری تبریز با بازیکن آنها تماس گرفته شده، گفت: اینکه فرد تماس گیرنده از طرف باشگاه شهرداری تبریز بوده یا نه باید به دقت مورد ارزیابی قرار بگیرد. شاید فرد مجهول‌الهویه‌ای به نام کادرفنی شهرداری تبریز و به هدف تخریب باشگاه تبریزی با بازیکنان تیم بندرعباس تماس گرفته و پیشنهاداتی در خصوص تبانی مطرح کرده؛ اینها مواردی است که باید از سوی مراجع ذیصلاح به دقت مورد ارزیابی قرار بگیرد این کارشناس مسائل حقوقی ورزش ادامه داد: مثلا برای نمونه خود من چند ساعتی است از سفر خارجی برگشته‌ام و تا ساعاتی دیگر مجددا ایران را ترک خواهم کرد، شاید افرادی باشند که به اسم من با باشگاه‌ها و اشخاص دیگری تماس بگیرند اما من روحمم از این ماجرا خبر ندارد. در مورد ادعای تماس مدیران شهرداری بندرعباس مبنی بر تماس مربی تیم شهرداری تبریز با بازیکنان این تیم شاید چنین موضوعی اتفاق افتاده باشد، یعنی فرد سومی برای تخریب باشگاه تبریزی با بازیکن تیم بندرعباس تماس گرفته و خود را مربی تیم شهرداری تبریز نامیده تا در نهایت به نوعی به باشگاه تبریزی لطمه بزند وی افزود: تمامی این‌ها نیاز به مدرک و سند دارد و بدون مدرک و سند چنین مباحثی را مطرح کردن برای شأن فوتبال ایران هم خوب نیست. ارکان فدراسیون نسبت به این موضوعات حساسیت نشان دهند و بررسی‌های لازم را انجام دهند این کارشناس حقوقی ورزش درخصوص اینکه مدیران باشگاه شهرداری تبریز برای اعاده حیثیت در صدد شکایت از مدیران باشگاه شهرداری تبریز و مسئولان فدراسیون هستند، گفت: هر فردی می‌تواند از هر کدام از ارکان فدراسیون شکایت کند اما ممکن است شکایت او پس از بررسی رد شود رفیعی درخصوص اینکه ممکن است با اثبات تبانی باشگاه شهرداری تبریز این تیم مجددا به لیگ دسته اول سقوط کند گفت: بله؛ حتی این احتمال وجود دارد این تیم به لیگ دسته دو سقوط کند.

اعتراض جمهوری آذربایجان به دستگیری 2 شهروند این کشور در تبریز

$
0
0
وزارت خارجه جمهوری آذربایجان به بازداشت دو نفر از شهروندان این کشور در ایران، اعتراض کرد.به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی آذربایجان (ای پی ای)، وزارت خارجه آذربایجان اعلام کرد کنسولگری این کشور در تبریز به طرف ایرانی یادداشت اعتراض آمیزی را علیه بازداشت دو شهروند آذربایجانی ارائه کرده است.خبرگزاری آذربایجان در این باره نوشت: مقامات ایرانی به طور شفاهی بازداشت دو شهروند آذربایجانی در شهر تبریز را در روز سه شنبه گذشته (۳۰ آوریل) تایید کرده اند.به نوشته این رسانه، دو نفر دستگیر شده در ایران شامل خانم خالد خالد پژوهشگر شرق شناسی و نویسنده در مرکز عالی نظامی گنجوی و معاون او به نام شاماخ هستند. این افراد توسط نیروهای امنیتی ایران دستگیر شده اند."محسن پاک آیین" سفیر ایران در باکو هم در واکنش به این موضوع گفت که تهران پس از بررسی، پاسخ یادداشت اعتراض آمیز جمهوری آذربایجان را ارائه خواهد کرد.او این سخنان را در حاشیه سفر به شهر گنجه و در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد.وی افزود که اطلاعاتی درباره شهروندان جمهوری آذربایجان که در ایران بازداشت شده اند ندارد اما می داند که کنسولگری آذربایجان در تبریز یادداشت اعتراض آمیزی را به وزارت خارجه ایران ارسال کرده است.

اعلمی: مشایی یک پوپولیست و فرصت طلب است

$
0
0
مهر - اکبر اعلمی کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در صورت پیروزی خاتمی در انتخابات همچون گذشته معجزه ای در کشور رخ نخواهد داد گفت: رحیم مشائی فاقد پایگاه اجتماعی لازم است و بیشتر به عنوان یک پوپولیست و فرصت طلبی که نقش اپوزیسیون را بازی می کند شناخته می شود. اکبر اعلمی کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری در دیدار جمعی از فرهنگیان تهران، در واکنش به احتمال کاندیداتوری سید محمد خاتمی گفت: اگر در یک جامعه دموکراتیک مانند آمریکا زندگی می کردیم، به شما می گفتم به همان دلیلی که روسای جمهوری مانند کلینتون، بوش و اوباما پس از پایان دو دوره ریاست جمهوری خود هرگز برای دور سوم در انتخابات شرکت نمی کنند، امثال آقای خاتمی و هاشمی هم دیگر نباید با استفاده از رانت ناشی از شهرت دوران ریاست جمهوری خود وارد میدان رقابت ها شوند، مضافا بر این که آنها در بهترین شرایط و فرصت ها هرآنچه را که در چنته خود داشته اند عرضه کرده اند و در دوره بعدی که اوضاع به مراتب نامناسبتر از گذشته است کار چندانی از پیش نخواهند برد. وی افزود: اما با توجه به این که موقعیت کشور ما تاحدودی مشابه با روسیه است و مسببین اوضاع وخیم کنونی با بسیج همه امکانات و رانت های ناشی از قدرت در انتخابات پیش رو حضور یافته اند و دوباره می خواهند کل حاکمیت را در اختیار خود بگیرند، معتقدم که آقای خاتمی بدلیل همان شهرتی که در دوران ریاست جمهوری خود کسب کرده است باید در انتخابات پیش رو شرکت کند و نباید صحنه را دو دستی تقدیم کسانی کند که خود اسباب پدید آمدن وضع موجود می باشند.وی تصریح کرد: گرچه در صورت پیروزی خاتمی در انتخابات همچون گذشته معجزه ای رخ نخواهد داد اما لااقل اوضاع کشور از این که هست وخیم تر نخواهد شد. اعلمی با اشاره به اینکه به نفع خاتمی صحنه انتخابات را ترک نخواهد کرد ادامه داد: با این وصف حتی اگر خاتمی هم در انتخابات شرکت کند، مادامی که از حق انتخاب شدن محروم نشده ام، بنده محکم و استوار در میدان رقابت ها حضور خواهم داشت و برای پیروز شدن در این عرصه حتی آقای خاتمی را هم به چالش های انتخاباتی فراخواهم خواند. در این صورت چون سایر کاندیداها حرفی برای گفتن ندارند، مناظره های انتخاباتی میان من و خاتمی یکی از بهترین و چالشی ترین مناظره ها خواهد بود

فعال‌سازي ائتلاف خدمتگزاران در ۴۰ شهر استان برای انتخابات شورا

$
0
0
معاونت امور استان‌هاي تشكل خدمتگزاران آباداني و پيشرفت از فعال‌سازي ستادهاي تشكل خدمتگزاران در ۴۰ شهرستان استان آذربايجان شرقي خبر داد. به گزارش اهراب نیوز به نقل از روابط عمومي تشكل خدمتگزاران وحيد نبي‌اله معاونت امور استان‌هاي تشكل خدمتگزاران در خصوص فعاليت اين تشكل در استان آذربايجان گفت: اولين همايش استان آذربايجان در شهر تبريز با حضور سعيدي نماينده آذربايجان شرقي در مجلس شوراي اسلامي، برخي مسئولان شهري و دبيران ستادي خدمتگزاران شهرستان‌هاي استان و با حضور گروه‌هاي مردمي برگزار شد. وي افزود:در اين همايش بحث حساسيت وضعيت انتخابات شوراها در شرايط كنوني، مسائل و مشكلات شهري و مطالبات مردم در حوزه شهري از شوراها و دولت طرح شد، نبي اله نماينده تشكل خدمتگزاران آباداني و پيشرفت گفت: با تثبيت جايگاه شوراها و حضور افراد صاحب تخصص و صاحب نظر مي‌توان انتظار داشت كه مسائل و معضلات شهري ازجمله بحث حمل و نقل گرفته تامسائل و مشكلات شهري ، بافت‌هاي متراكم و فرسوده از سوي كانديداهاشورا‌ها مورد رصد قرار گيرد تا بتوان براي اين موارد راهكارعملي ارايه كرد. وي افزود: توجه به فرهنگ نظم و اعمال قانون و توجه به مطالبات شهروندان درحوزه شهر و شهرستان ازجمله ديگر مواردي است كه مي‌بايد بيشتر مورد اهتمام كانديداها ي شوراها قرار گيرد و بايد به گونه‌اي عمل شود كه دامنه مشكلات شهروندان در اين بخش‌ها كاهش يابد. توجه به فقرزدايي از چهره شهرستان‌ها، رصد مسائل و مشكلات حوزه‌هاي اجتماعي در شهر و شهرستان‌ها، به كارگيري و فعال‌سازي گروه‌هاي جوانان و بانوان و پاسخگويي به مطالبات آنان در حوزه شهر از جمله موارد بود كه در اين همايش به آن اشاره شد. گفتني است نمايندگان ستاد تشكل خدمتگزاران به همراه نماينده استان آذربايجان شرقي در مجلس شوراي اسلامي ضمن ملاقات با آیت الله شبستري نماينده ولي فقيه و امام جمعه اين شهر در خصوص انتخابات شوراها و نقش شوراها در كاهش مسائل و مشكلات مردم به بحث تبادل‌نظر پرداخت و وي نيز در اين نشست رهنمودهايي لازم را ارائه كرد.

تشکیل ستاد دعوت از جلیلی در تبریز

$
0
0
ستاد مردمی دعوت از جلیلی برای کاندیداتوری در شمالغرب کشور توسط جمعی از فعالان و دانشجویان انقلابی اعلام موجودیت کرد. به گزارش اهراب نیوز، حیات طیبه شعار دکتر جلیلی در انتخابات مجلس هفتم بود. انتخاب این عنوان، برای ستاد مردمی دعوت از دکتر جلیلی برای نشان دادن رویکرد ایجابی و رو به فردایی است که نه تنها در مقابل ارتجاع خواهد ایستاد، که با غلبه بر چالش‌ها، جهش به سمت جامعه نمونه اسلامی را فراهم می‌آورد. حیات طیّبه، ثمره تحقق عدالت و پیشرفت است. سایت ستاد مردمی حیات طیبه آذربایجان برای دعوت از دکتر جلیلی به آدرس az-jalili.ir به انتشار اخبار این ستاد و فعالیت های صورت گرفته در شهرهای شمالغرب خواهد پرداخت. براساس این گزارش ستاد مردمی حیات طیبه آذربایجان (دعوت از دکتر جلیلی) در استان های شمالغرب، موج حمایت ها از کاندیدتوری سعید جلیلی را در روزهای آینده کلید خواهد زد.

برنامه های یک کاندیدای ریاست جمهوری در تبریز

$
0
0
یکی دیگر از کاندیداهای ریاست جمهوری فردا یکشنبه مهمان تبریز خواهد بود.به گزارش اهراب نیوز، دکتر یحیی آل اسحاق که از سوی حزب موتلفه اسلامی نامزد کاندیداتوری در انتخابات آتی ریاست جمهوری اعلام شده است، فردا با سفر به تبریز برنامه هایی خواهد داشت.طبق اعلام حزب موتلفه اسلامی استان، آل اسحاق فردا ساعت 9صبح به گلزار شهدای وادی رحمت خواهد رفت و ضمن تجدید میثاق با شهدا، به مقام شامخ شهدای خطه آذربایجان ادای احترام خواهد نمود. وی سپس به دیدار نماینده ولی فقیه در استان خواهد رفت و پس از یک نشست با اصحاب رسانه استان، برای شرکت در نماز ظهر و عصر به مسجد آیت الله شهیدی خواهد رفت.دیدار و سخنرانی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز راس ساعت 15 آغاز می شود و سپس آل اسحاق برای دیدار با بازرگانان تبریزی به اتاق بازرگانی خواهد رفت.دیدار عمومی و سخنرانی دکتر آل اسحاق، بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد ولایت فقیه بیلانکوه خواهد بود.

ویژه نامه ای برای کاندیداهای آذری ریاست جمهوری/ گلشن راز ۳۸

$
0
0
سی و هفتمین شماره از هفته نامه گلشن راز پانزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۲ منتشر شد. در این شماره می خوانید : تیتر اول: از صندلی های سبز مجلس تا کرسی قرمز ریاست جمهوری! ( بررسی اشتیاق نمایندگان برای کاندیداتوری ریاست جمهوری) _ سرمقاله: باید ها و نبایدهای کاندیداتوری جوانان در انتخابات شوراهای شهر وقتی جای جوانان و پیران عوض می شود! _یادداشت: تشکل ها کمربندها را محکم می بندند _ یادداشت: خیز اعضای شوراهای اول و دوم برای تصاحب کرسی های شورای چهارم _ رونق بازار « اگر _ مگر» های انتخاباتی ! _ اظهارات یونسی ، فرهنگی ، اعلمی درباره انتخابات و خاتمی و رفسنجانی _ پرونده هفته : گرامیداشت روز زن و روز مادر _ خان ننه هایان دا قالدین _ تقویم تاریخ: زینب پاشا» ؛ زنی که مردانه ایستاد! _ پوشش تاریخی زنان ایران _ سایه سنگین مافیا در پس رواج آرایش دختران _ واکاوی آرایش سیاسی در آستانه انتخابات _ شهر و شهروند _ یادداشت: کوچ آخرین بازمانده از نسل طلایی فرهنگ و ادب تسوج _ یادداشت: تبریز در آستانه ی تجربه ی جدیدی به نام « رای به ائتلاف ها» _ یادداشت: میتینگ انتخاباتی با طعم توهین به پرچم ملی! _ ستون پنجم: داستان مولانا و شمس ( سراب احترام عوام !) _ طرح هفته: دیوار ! _ کارتون هفته: برخورد با زیرمیزی ! _ و مطالب متنوع دیگر گلشن راز را می توانید از کیوسک های روزنامه فروشی تهیه کنید . منتظر نظرات و راهنمایی های شما دوستان همیشگی هستیم.

سکوت فریاد!

$
0
0
هرچند استقبال انگشت شمار تماشاگران از آخرین بازی آسیایی تیم تراکتورسازی تعجب برانگیز بود اما غنیمتی شد تا خیل هواداران پرشور تراکتور از نزدیک شاهد حقارت شکست سنگین تیم محبوبشان مقابل نماینده قطر و تیم دوم الجیش نباشند. سكوهاي لبريز از تماشاگر ورزشگاه یادگار امام تبریز که همواره مايه فخر و مباهات تیم تراکتورسازی تبریز و هوادارانش خونگرمش بود و همه از آن به عنوان سرمايه واقعي فوتبال ایران ياد کرده و مي‌كنند، آن شب تلخ بیش از یک هزار تماشاگر به خود ندید. محبوبیت تیم تراکتورسازی پیش هوادارانش به مراتب مهمتر از آن است که تشریفاتی بودن مسابقه، تا این حد حضور پرشورشان را در ورزشگاه تحت تاثیر قرار دهد. چرا که هواداران پرو پا قرص سرخپوشان تبریزی همواره در جلسات تمرینی و بازی های تدارکاتی تراکتور حضور پر رنگی داشته اند و حتی در مسابقاتی كه جنبه حيثيتي و سرنوشت‌ساز براي تیمشان ندارد دهها هزار تماشاگر، سكوهاي ورزشگاه یادگار امام را تسخير می کردند، اما امروز کار به جایی رسیده که پرتماشاگرترین تیم لیگ قهرمانان آسیا، آخرین دیدار آسیایی خود را تنها با ۱۱۰۰ نفر برگزار می کند. نگاهی به اتفاقات حاشیه ای تراکتور در ماههای اخیر گواهی بر نبود آرامش پیرامون تیم بوده است. شیطنت ها و هجمه هایی که برای ایجاد تفرقه و اختلاف در تیم تراکتورسازی و عقب ماندن از کورس رقابت برنامه ریزی و اجرا شد و متاسفانه مدیریت هم نشد. "تونی اولیویرا" سرمربی پرتغالی تیم، بزرگترین قربانی این سوء مدیریت بود. هرچند مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در بیان علت اخراج سرمربی، وی را عامل اصلی ناکامیهای تراکتورسازی معرفی کرد اما نتایج این فصل تراکتور، با توجه به بضاعت تیم و نیمکت و بازیکنانی که در اختیار "تونی اولیویرا" گذاشته شده بود راضی کننده بنظر می رسد. نتایجی که به رغم جدا شدن چند بازیکن خوب در نیم فصل و عملکرد ضعیف باشگاه در زمان نقل و انتقالات بدست آمده است. در واقع برکناری "تونی" تکرار حربه قدیمی و در عین حال ساده و راحت قربانی کردن سرمربیان با هدف خارج شدن از فشار تماشاگران، توجیه شکست ها و سرپوش گذاشتن بر کاستی ها بوده است. اقدامی عجولانه که به نظر می رسد "تونی" تنها یک ضلع مثلث این شوک خواهد بود. آری سکوت ورزشگاه یادگار امام تبریز در آن شب تلخ، سرشار از ناگفته‌ها بود. حاوی پیام های تامل برانگیزی که متوجه مدیران این باشگاه مردمی است. چراکه سکوت، دنیای عجیبی دارد؛ دنیایی عجیب‌تر و سخت‌تر از دنیای کلام، سکوت همچنانکه می‌تواند معنای رضایت باشد می‌تواند محکم‌ترین انتقادها هم باشد. سکوت ورزشگاه یادگار امام تبریز، سکوت فریاد بود...
Viewing all 4282 articles
Browse latest View live